Toon zoekbalkToon menu

Reinaerde

Een goed leven met De Kookapp

Reinaerde herkent en erkent de grote noodzaak aan innovatie als middel om te zorgen voor een beter leven voor cliënten en om een nog beter podium te geven aan samenspel. Samenspel tussen mens en techniek, samenspel tussen cliënt, medewerker en verwant en samenspel met partners. Innovatie staat daarom ook expliciet benoemd als een van de hoofdpijlers van onze koers.
 

Reinaerde werkt dan ook hard, in samenspel met cliënt en medewerkers met veel pilots aan zorgtechnologie. Maar de stap naar implementatie en structurele borging is een uitdaging. Daarom is de samenwerking met de Innovatie Impuls een goede plek voor het werken aan en uitwisselen van kennis en ervaring. Een belangrijk thema op dit moment bij Reinaerde is het thema: Goed leven. Een concreet onderdeel daarvan is onze cliënten en medewerkers ondersteuning in een gezonde keuze in voeding. Waarbij de cliënt de kans krijgt om hier zelfredzamer in te worden.

Goed leven

"Ik wil graag voor mijzelf of anderen lekker en gezond (leren) koken maar verwacht niet dat ik dat helemaal zelfstandig kan. Daar kan ik wel wat hulp bij gebruiken".
 


Reinaerde wil met de innovatie impuls cliënten ondersteunen in het vergroten van hun zelfredzaamheid door gebruik te maken van de Kookapp. Deze app moet cliënten gaan helpen wanneer zij hulp nodig hebben bij het (leren) koken.

Lees meer op de website van de Kookapp

kookapp
Project: de Kookapp
Thema: Zelfredzaamheid

Reinaerde 
Wilhelminalaan 3
3527 LA Utrecht 
030 22 99 922
reinaerde.nl
 
Aantal medewerkers: 2.616 
Aantal cliënten: 3.600

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.