Toon zoekbalkToon menu

's Heeren Loo

's Heeren Loo

Aandacht voor onderwerpen die waarde toevoegen aan leven cliënten

Project Wil jij er voor mij zijn?‘Aandacht, tijd voor een gesprek, een luisterend oor, er gewoon even zijn voor iemand. Dit lijkt vanzelfsprekend en gewoon. Maar voor veel cliënten is het dat vaak niet. Zij stellen de eenvoudige en wezenlijke vraag "Wil jij er voor mij zijn?". Via het project "Wil jij er voor mij zijn?" vragen we aandacht voor onderwerpen die waarde toevoegen aan het leven van cliënten. 
 
"Wil jij er voor mij zijn?" is ontstaan vanuit een gesprek met de cliëntenraad van ’s Heeren Loo. De ambassadeurs van het project vragen samen met ervaringsdeskundigen aandacht voor dit thema onder medewerkers, cliënten en verwanten. De behoeftes van cliënten beter in beeld krijgen, zorgen voor bewustwording van de vraag die ze hebben, mensen verbinden.
 
Omdat “Wil jij er voor mij zijn?” gaat over aandacht en luisteren, wil de projectgroep niet sturen op hoe mensen dit moeten doen. Het is maatwerk en hierdoor is de kans groter dat mensen dit vanuit hun hart gaan oppakken om zo een volwaardig leven te kunnen bieden aan onze cliënten.’
 

https://www.youtube.com/watch?v=HQxNLdzDtmY

Lees de begeleidende tekst bij het filmpje

 

Project: Wil jij er voor mij zijn?
Thema: Zeggenschap en dialoog


's Heeren Loo
Diepenveenseweg 159
7413 AP  DEVENTER
sHeerenloo.nl

Aantal medewerkers: 14.646
Aantal cliënten: 10.304

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.