Toon zoekbalkToon menu

Talant (sinds 2022 Alliade)


Talant wordt Alliade

Let op: in 2022 zijn de zorgonderdelen Talant, Meriant, Reik, Wil en Opgroeien & Opvoeden samengevoegd en gaan zij verder onder één naam: Alliade.
 

Basisbegeleidingsmiddel BRAVO!

'Samen met het UMCG hebben we een basisbegeleidingsmodel ontwikkeld: BRAVO!. BRAVO! gaat in op een belangrijk knelpunt in de langdurige zorg voor mensen met een verstandelijke beperking: er is een wildgroei aan begeleidingsmethodieken die slechts beperkt onderzocht, geëvalueerd en geïmplementeerd zijn. BRAVO! geeft helderheid in hoe we vanuit de visie van Talant werken met cliënten en sluit optimaal aan bij cliënten en wat zij nodig hebben in een samenwerking tussen cliënt, verwant en medewerkers. Het helpt een basishouding te ontwikkelen waarin ontwikkeling, het benutten van kansen en meedoen centraal staan.

We doen graag mee met Begeleiding à la carte om de vernieuwing breed te kunnen verspreiden in Nederland zodat we deze innovatie op efficiënte wijze geschikt kunnen maken voor andere zorgorganisaties en ondersteuning te krijgen in het proces van implementatie en vernieuwing.'

https://youtu.be/VWxef3AG4gM

Project: BRAVO!
Thema: Zeggenschap en dialoog

Talant - Alliade
Trambaan 10
8441 BH HEERENVEEN
Talant.nl

Aantal medewerkers: 3.000
Aantal cliënten: 3.000

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.