Toon zoekbalkToon menu

Innovatie-impuls beeld & geluid

Op deze pagina vind je alle webinars, video's en podcasts die zijn gemaakt voor de Innovatie-impuls. Zo kan je op een eenvoudige manier, in jouw eigen tijd, de opnames terugkijken of luisteren.

Webinars

Tijdens het programma Innovatie Impuls zijn meerdere webinars gehouden, onder andere tijdens de Slimme Zorg Estafette in 2021 en in 2022. Deze en andere webinars hebben we op deze pagina verzameld.

Webinars de Slimme Zorg Estafette

De Slimme Zorg Estafette is een kennismarathon waarin zorgorganisaties en zorgprofessionals worden uitgenodigd om expertise te delen en van elkaar te leren. De activiteiten zijn georganiseerd door mensen die zich hiervoor hebben aangemeld, zo ook door Kennisplein Gehandicaptensector en Vilans. Iedereen met interesse kan zich aanmelden. Centraal staat wat we samen kunnen bereiken, want innoveren doe je niet alleen.

De Slimme Zorg Estafette 2021

Tijdens de Slimme Zorg Estafette in 2021 brachten we zorginnovatie onder de aandacht om te zien en te ervaren hoe andere organisaties omgaan met slimme zorg, en deze voorbeelden in de praktijk toepassen. 
Bekijk de webinars

De Slimme Zorg Estafette 2022

Ook in 2022 hield het programma Innovatie-Impuls meerdere sessies tijdens De Slimme Zorg Estafette in 2022. De sessies liepen uiteen van onderzoek tot datagedreven zorg in de toekomst. 
Bekijk de webinars

Podcasts

Podcast Voorzorg #41: De Innovatie-Impuls

Deze aflevering van de podcast van Voorzorg gaat over de tegengekomen valkuilen, randvoorwaarden en reis om succesvol te implementeren.


Zo leidt tech tot arbeidsbesparing, kwaliteit en zelfredzaamheid

Eén grote leergang verandermanagement voor de gehandicaptensector. Dat is de Innovatie-impuls in een notendop. Het e-healthprogramma is in het leven geroepen om met slimme tools de stijgende zorgvraag en het tekort aan handen op te vangen. Zorgbestuurder Jan van Kampen van InteraktContour en Vilans-adviseur Johan Vesseur vertellen daar meer over in de nieuwe aflevering van de podcast Voorzorg. Meer weten? Lees dit artikel over de podcast. 

Innovatie-impuls YouTube-playlist

Op Youtube verzamelen wij alle video's die gemaakt zijn tijdens het project. Nieuwsgierig? Bekijk de video's door op onderstaande link te klikken.

Ga naar de Innovatie-impuls playlist

 

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.