Toon zoekbalkToon menu

Zideris

#SweetDreams

De grote kracht van Zideris zijn de medewerkers die met veel energie en enthousiasme werkzaam zijn, dit doen zij door het bieden van 'Eigenzinnige zorg'. Dit uit zich niet alleen in de directe zorg aan bewoners of aan de medewerkers die dit faciliteren. Maar zeker ook op het gebied van innovaties. De ultieme technologie die Zideris in wil zetten voor de oplossing uit het zorginhoudelijk vraagstuk is ‘3de generatie nachtzorg domotica’. We willen hier komen door te starten met onderzoek bij geselecteerde bewoners uit het zorginhoudelijk vraagstuk, waarbij maatwerk leidt tot de inzet van een bewezen technologie evenals eventuele andere interventies.


Onze kracht biedt een mooie basis om de implementatiefase in te gaan. We willen dit graag binnen de Innovatie Impuls doen. Allereerst omdat we ervaren dat coaching met aandacht voor heldere stappen met focus op tussentijdse resultaten ons helpt om focus te houden op het eindresultaat. Op deze wijze zal Zideris zich implementatie en borging eigen kunnen maken. Ten tweede kan Zideris leren van collega organisaties en staan we open om ook onze kennis en ervaringen te delen.

De ultieme technologie die Zideris wil inzetten is ‘3de generatie nachtzorg domotica’. Om hier te komen starten we met een bewezen zorgtechnologie in te zetten, welke specifiek bij een bewoner past, door onderzoek te doen hoe deze zijn dag invult en welke interventies het best bij deze bewoner om deze tot een volwaardige nachtrust te laten komen.

Maatwerk bieden door inzet van technologie

Zideris verbindt zich aan de Innovatie Impuls omdat zij liefdevolle, passende en vakkundige zorg wil bieden. Door de inzet van dit project hoopt Zideris een oplossing te geven aan het vraagstuk van de cliënt:

"Hoe kunnen we dwalen in de nacht ondersteunen bij de ouder wordende bewoner met een verstandelijke beperking met dementie in fase 2 en 3?"

Project: #SweetDreams
Thema: Lekker slapen

Zideris
Cuneraweg 12  
3911 RN Rhenen 
zideris.nl

Aantal medewerkers: 750
Aantal cliënten: 620

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.