Naar hoofdinhoud Naar footer

Samen leren

Binnen de Innovatie-impuls willen we het voor zorgbegeleiders en cliëntengemakkelijker maken om technologie toe te passen in de zorg. Om het project te laten slagen is goed samenwerken en het delen van kennis belangrijk. Daarom presenteren we hier tips, handreikingen en succesverhalen vanuit onze ervaringen, zodat we samen kunnen blijven leren en innoveren.

Het belang van samen leren

Net zoals in de zorg, staat transparant werken bij de Innovatie-impuls hoog in het vaandel. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt! Daarom leggen we uit hoe de Innovatie-impuls is opgebouwd en delen we de opbrengsten tot nu toe. Regelmatig publiceren we nieuwe praktijkverhalen onder de bijbehorende thema's en laten we experts aan het woord. We bespreken ook het belang van onderzoek en kennisdeling.

Tips en handreikingen voor in de praktijk

Tijdens alle fasen van de Innovatie-impuls verzamelen we kennis die we delen en omzetten in tips, handreikingen en goede voorbeelden. Deze kennis helpt je bij het helder formuleren van de doelstelling voor technologische innovatie binnen jouw organisatie. Het ondersteunt je vervolgens praktisch en stapsgewijs van begin tot einde door het implementatieproces heen.