Naar hoofdinhoud

Zinvolle inzet van zorgrobotica

Gepubliceerd op: 20-06-2022

De ontwikkeling van robotica gaat razendsnel. Dat biedt kansen, ook voor de zorg. Robots krijgen steeds meer een zinvolle toepassing in onze sector. Maar hoe zet je zorgrobots zinvol in? En wat is er allemaal mogelijk? Op deze pagina lees je er alles over. Laat je inspireren door de mogelijkheden en praktijkverhalen.

Wat vinden zorgorganisaties van robotica?

We interviewden verschillende zorgorganisaties over robotica. Ze vertellen wat er bij hen speelt op dit gebied, en waar ze tegenaan lopen. Je vindt de interviews via onderstaande link.

Mogelijkheden zorgrobots

Naast deze kennisuitwisseling vanuit de praktijk zetten we een aantal zorgrobots en voorbeelden van hun mogelijkheden op een rij. Je vindt de mogelijkheden via onderstaande link.

Deel ook je kennis en ervaringen 

Hiermee hopen we je te inspireren en waardevolle informatie te geven over zorgrobotica. Wil jij ook jouw praktijkervaring delen? Of vertellen hoe een toepassing van waarde kan zijn? Laat het ons weten, dan plaatsen we jouw verhaal ook op het plein. Je kunt dat doen door een reactie onderaan deze pagina te plaatsen of een e-mail te sturen naar Lotte Cornelisse: l.cornelisse@vilans.nl.

Lees meer

Deel deze pagina via:

Contactpersonen

Soort

Kennisbundel

Soort kennis

Type

Website

Taal

Nederlands