Toon zoekbalkToon menu

Zorgtechnologie

Zinvolle inzet van zorgrobotica

De ontwikkeling van robotica gaat razendsnel. Dat biedt kansen, ook voor de zorg. Robots krijgen steeds meer een zinvolle toepassing in onze sector. Maar hoe zet je zorgrobots zinvol in? En wat is er allemaal mogelijk? Op deze pagina lees je er alles over. Laat je inspireren door de mogelijkheden en praktijkverhalen.

Robotkat Joyforall gehandicaptenzorg

Wat vinden zorgorganisaties van robotica?

We interviewden verschillende zorgorganisaties over robotica. Ze vertellen wat er bij hen speelt op dit gebied, en waar ze tegenaan lopen. Je vindt de interviews onder ‘Praktijkverhalen zorgtechnologie’.

Ga naar de praktijkverhalen

Mogelijkheden zorgrobots

Naast deze kennisuitwisseling vanuit de praktijk zetten we een aantal zorgrobots en voorbeelden van hun mogelijkheden op een rij. Dit vind je onder 'Mogelijkheden robotica'. 

Ga naar de mogelijkheden

Deel ook je kennis en ervaringen 

Hiermee hopen we je te inspireren en waardevolle informatie te geven over zorgrobotica. Wil jij ook jouw praktijkervaring delen? Of vertellen hoe een toepassing van waarde kan zijn? Laat het ons weten, dan plaatsen we jouw verhaal ook op het plein. Je kunt dat doen door een reactie onderaan deze pagina te plaatsen of een e-mail te sturen naar Lotte Cornelisse: l.cornelisse@vilans.nl.

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.