Toon zoekbalkToon menu

Gezocht: familieleden van mensen met LVB

Voor het onderzoek ‘Tijd en tijdsbeleving’ is de Vrije Universiteit van Amsterdam op zoek naar familieleden van mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking die de online vragenlijst willen invullen. Het onderzoek draagt bij aan meer kennis over tijdsbeleving van mensen met een matig tot lichte verstandelijke beperking. Daarnaast hoopt de VU meer te weten te komen hoe hulpmiddelen hierbij kunnen ondersteunen.
Met deze vragenlijst wil de VU de mate het gebruik van en de tevredenheid van (technische) hulpmiddelen rondom tijd voor mensen met een (visuele en) matig tot lichte verstandelijke beperking in kaart te brengen. Denk aan een wekker, agenda, de TimeTimer, een reguliere of kalenderklok.
 
Hiervoor zoekt de VU familieleden van mensen met een licht of matige verstandelijke beperking. Of familieleden van mensen met een visuele beperking èn een licht of matige verstandelijke beperking. Voor allebei de genoemde groepen gaat het om cliënten van 18 jaar of ouder, oftewel volwassen cliënten.
 
Ben je familie van mensen met een verstandelijke beperking? Bij deze een vriendelijk verzoek om de vragenlijst in te vullen. Of ken jij familieleden van mensen met een verstandelijke beperking? Wijs hen dan op deze vragenlijst. Meedoen is vrijwillig en duurt ongeveer 20 minuten. De vragenlijst is in het Nederlands en kan het makkelijkste worden ingevuld via de computer in plaats van een smartphone.

Vul de vragenlijst in

Meer weten?


Neem dan contact op met Debora van Elst via d.van.elst@vu.nl, zij is uitvoerend onderzoeker aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Academische werkplaats Bartiméus & Vrije Universiteit Amsterdam ‘Sociale relaties en gehechtheid’.

Dit onderzoek komt voort uit de Academische Werkplaats Sociale Relaties en Gehechtheid van Bartiméus en VU Amsterdam
 

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.