Toon zoekbalkToon menu

Deel je onderzoeksvraag

Onderzoek levert kennis op die jou helpt om je cliënten nu en in de toekomst goede zorg en begeleiding te geven, volgens de laatste inzichten. Het is belangrijk dat het onderzoek is afgestemd op de vragen die leven in de praktijk. En daar kan jij bij helpen!

Vertel ons jouw vraag

Welke onderzoeksvraag wil jij beantwoord hebben? Zou jij bijvoorbeeld graag willen dat mensen met een beperking op jouw afdeling straks meer geluksmomenten ervaren? En vraag je je af of robotkatten hierbij kunnen helpen? Wij verzamelen alle vragen en zetten de meest prikkelende vragen door naar onderzoekende partijen. Over het proces en de uitkomsten houden we je via deze website op de hoogte.

Stuur je top 3 van onderzoeksvragen in

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.Reacties

Bo 17/8/2021

Ik doe onderzoek naar digitalisatie van begeleidingstaken op een woongroep voor jongvolwassene met ASS. De hoofdvraag: ‘van welke werkzaamheden van professionals die jongvolwassene met ASS begeleiden, denken professionals en cliënten dat ze gedigitaliseerd kunnen worden’?

Ik ben benieuwd of mensen, gericht op deze vraag, tips, adviezen of andere opmerkingen hebben? Dank.


Wieneke Flach 24/12/2019

Hallo,

Graag zouden wij als innovatiegroep willen inventariseren of er ook apps worden gebruikt mbt medicatie. Bij ons worden er geregeld fouten gemaakt met het geven van medicatie. Is dit door een speciale app op te vangen? Hebben hier mensen ervaring mee?

Groetjes Wieneke Flach
Lid innovatiegroep technologie
Persoonlijk begeleider