Toon zoekbalkToon menu

Deel je kennis voor de (gehandicapten)zorg!

In de gehandicaptensector is veel kennis en ervaring aanwezig. Maar vaak blijft dit weggestopt binnen een organisatie. Het Kennisplein Gehandicaptensector hecht veel waarde aan kennis en ervaringen uit de praktijk. Via een panel nodigen we iedereen die werkt in de gehandicaptensector uit om mee te praten, mee te denken en mee te doen.

Start campagne

Kennisplein gehandicaptensector is een kennispodium voor de gehandicaptensector en een platform om ervaringen te delen. We geven een stem aan wat er in de gehandicaptensector leeft en stimuleren kennisdeling. 19 september start de campagne ‘Deel je kennis voor de zorg!’. We roepen iedereen die werkt in de gehandicaptensector op om mee te doen, zich aan te melden voor het panel en hun geluid te laten horen. In de campagne roept rapper Jordi, die zelf een beperking heeft, professionals in de zorg op om zich te laten horen en mee te doen:“Deze is voor iedereen die werkt in de gehandicaptenzorg… We willen dat jij je geluid laat horen! Anders gaat jouw waardevolle kennis verloren! Waar loop je tegenaan? Wat kan er tóch nog beter? Heb je tips en tricks? Wat werkt er voor geen meter? We willen weten wat er speelt… Dat jij je kennis en ervaring deelt! Deel je kennis voor de zorg!” Deel jouw kennis en ervaringen over je werk om de gehandicaptensector te verbeteren. 

Deel je kennis voor de zorg! 

Panel, maar ook podium voor ambassadeurs in de gehandicaptenzorg

Dit sluit helemaal aan bij het geluid dat ook de door beroepsverenigingen BPSW en V&VN opgeleide ambassadeurs in de gehandicaptenzorg laten horen. Vol enthousiasme haken zij aan.  Zij zetten hun vak op de kaart, delen hun ervaringen en agenderen belangrijke thema's nu ook via het Kennisplein Gehandicaptensector.

 
 

Reageer op deze pagina

Wil je reageren op het Kennisplein Gehandicaptensector? Lees dan eerst de spelregels door.Reacties

Motina Nojus 20/9/2022

Mijn naam is Motina Nojus, ik woon en werk hier in het UK. Mijn leven is terug!!! Na 2 jaar gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen en mijn leven was verwoest. Ik had zin om er een einde aan te maken, ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons met niets achterliet. Ik was al die tijd emotioneel down en het leven lijkt zinloos. Op een trouwe dag toen ik op internet aan het surfen was, kwam ik verschillende getuigenissen tegen over Dr Ilekhojie. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelt en ziekten geneest met kruiden. Ik was meer geïnteresseerd in verzoening met mijn man, die Dr. Ilekhojie binnen 3 dagen mogelijk maakte. Nu is mijn man terug en sindsdien leven we gelukkig. Dank je. Hier laat ik zijn contactpersoon achter voor iedereen die hulp nodig heeft E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259