Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel je kennis voor de (gehandicapten)zorg!

Gepubliceerd op: 01-12-2023

In de gehandicaptensector is veel kennis en ervaring aanwezig. Maar vaak blijft dit weggestopt binnen een organisatie. Het Kennisplein Gehandicaptensector hecht veel waarde aan kennis en ervaringen uit de praktijk. Via een panel nodigen we iedereen die werkt in de gehandicaptensector uit om mee te praten, mee te denken en mee te doen.

YouTube video thumbnail

Start campagne

Kennisplein gehandicaptensector is een kennispodium voor de gehandicaptensector en een platform om ervaringen te delen. We geven een stem aan wat er in de gehandicaptensector leeft en stimuleren kennisdeling. 19 september start de campagne ‘Deel je kennis voor de zorg!’. We roepen iedereen die werkt in de gehandicaptensector op om mee te doen, zich aan te melden voor het panel en hun geluid te laten horen. In de campagne roept rapper Jordi, die zelf een beperking heeft, professionals in de zorg op om zich te laten horen en mee te doen.

“Deze is voor iedereen die werkt in de gehandicaptenzorg… We willen dat jij je geluid laat horen! Anders gaat jouw waardevolle kennis verloren! Waar loop je tegenaan? Wat kan er tóch nog beter? Heb je tips en tricks? Wat werkt er voor geen meter? We willen weten wat er speelt… Dat jij je kennis en ervaring deelt! Deel je kennis voor de zorg!” Deel jouw kennis en ervaringen over je werk om de gehandicaptensector te verbeteren.

Deel je kennis voor de zorg!

Panel, maar ook podium voor ambassadeurs in de gehandicaptenzorg

Dit sluit helemaal aan bij het geluid dat ook de door beroepsverenigingen BPSW en V&VN opgeleide ambassadeurs in de gehandicaptenzorg laten horen. Vol enthousiasme haken zij aan.  Zij zetten hun vak op de kaart, delen hun ervaringen en agenderen belangrijke thema's nu ook via het Kennisplein Gehandicaptensector.